1educat.ro - Primul site dedicat ofertei de formare si training  

 portalul ofertei de cursuri

  Asistent  
  1educat  stiri în domeniul educatiei   
Oferta de cursuri, detaliata pe domenii
Planificarea carierei
Editor
Stiri, evolutii, legislatie, dictionar de termeni
Resurse utile pentru furnizorii de educatie
Asistent online

 

Activitatea didactica
Revista de Pedagogie
eLearning
Linkuri utile
Aparitii editoriale
 
Propune o stire
Recomanda-ne
  În actualitate:
*** Urmând exemplul ministrului educatiei, Mircea Miclea *** Copiii care nu au acces la un calculator vor fi marginalizați în societatea de mâine *** Sistemul educațional informatizat, într-o nouă etapă ***

Copiii care nu au acces la un calculator vor fi marginalizați în societatea de mâine

Prin facilitarea accesului la informație și formare pe parcursul întregii vieți, calculatorul devine un instrument necesar oricărui cetățean al societății informaționale în care trăim. Copiii care nu au acces la un computer și nu știu să lucreze cu acesta vor fi marginalizați în societatea de mâine. Mai mult...
Date: 09-02-2005 Source: TEHNE - Centrul pentru Dezvoltare si Inovare in Educatie

Web hosting gratuit pentru scoli si licee

In cadrul portalului educational SEI realizat si administrat de SIVECO Romania pentru Ministerul Educatiei si Cercetarii, a fost lansat un serviciu gratuit de gazduire a siturilor WEB destinat unitatilor de invatamant din Romania. Siturile sunt grupate in 2 mari categorii: scoli generale si licee. Primele situri care beneficiaza de acest serviciu pot fi vizitate la adresele http://scoli.edu.ro/, respectiv http://licee.edu.ro/.
Serviciul oferit include gazduirea un sit WEB (suport PHP si MySQL), precum si configurarea unui subdomeniu din licee.edu.ro sau scoli.edu.ro (sau anuntarea domeniului propriu al scolii daca aceasta are un astfel de domeniu). Administrarea sitului se face prin FTP. Serverele portalului SEI pot asigura gratuit serviciul de DNS, odata cu gazduirea sitului.
Scopul acestui serviciu oferit de portalul educational SEI este acela de a incuraja unitatile de invatamant sa devina furnizori de informatie pe Internet si sa formeze o comunitate WEB a unitatilor de invatamant in care sa se dezvolte comunicarea si colaborarea in proiecte educationale.
Date: 11-11-2004 Source: AEL - Advanced elearning

Salariile invatatorilor, majorate cu 20,94%

De la 1 octombrie se vor majora si salariile invatatorilor, educatorilor, institutorilor, maistrilor etc. Majorarea este intre 20,94% si aproape 27% si diferenta in plus la salarii va fi de 600.390 lei pentru un cadru didactic cu studii de nivel liceal fara pregatire de specialitate cu o vechime de pana la doi ani si de 2.723.094 lei pentru un institutor I cu gradul didactic I si cu o vechime de peste 40 de ani.
Alte informatii...
Date: 27-09-2004 Source: Romania Libera

Selectie de facilitatori pentru invatamantul rural

Centrul Educatia 2000+, în colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetãrii-Unitatea de Management a Proiectului pentru Învatamânt Rural, lanseazã concurs de selectie pentru constituirea unui corp de 21 de facilitatori în cadrul Proiectului pentru învatamânt rural, cofinantat de Banca Mondialã si de Guvernul României si implementat de Ministerul Educatiei si Cercetãrii.

Detalii...
Date: 23-07-2004 Source: Centrul Educatia 2000+

civica-online.ro - un site in sprijinul profesorilor

A fost lansat de curând un nou site educațional, ce "intenționează să sprijine procesul de schimbare socială în general, și de reformă a educației civice în special, facilitând accesul la informație, crearea rețelelor și comunicarea între practicieni, experți și factori de decizie din domeniul educației pentru cetățenie democratică".
www.civica-online.ro
Date: 23-07-2004 Source: Institutul de Stiinte ale Educatiei


 
urmatoarele  
 

Asistent online: Poti trimite un anunt la editor [at] 1educat.ro. Dupa ce va fi analizat, în functie de importanta si pertinenta lui, poate fi postat in pagina de stiri.

 

 

Aparitii editoriale:
 
Standarde profesionale pentru profesia didactica
 
Management educational pentru institutiile de învatamânt
 
WWW in invatamant. Instruirea prin Internet. Cum publicam si cum cautam pe Web?
 
Educatia Universitara

 

Cursuri online

Cursuri online

La adresa www.academiaonline.ro, sunt acum disponibile o serie de cursuri gratuite în sistem eLearning.
 
Detalii despre cursul de comunicare
 

Curs de comunicare

Tematica generală a cursului se referă la o problemă de actualitate - tehnicile de comunicare, analizate ca parte a relatiilor interpersonale, dar si în cadrul comunicării publice, particularizată în tiparul specific - discursul.
Click aici pentru detalii despre curs.

cursuri:
1educat.ro - portal de cursuri
    elearning.romania    Anunturi    eLearning    Stiri    
    1educat    Cursuri    Cariera    Mediul educational    Editor    Resurse    Asistent online    
 
  © AEC România, 2001-2006
www.1educat.ro

Gazduire: HostX (oferte de hosting)